Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Voeding in balans - Petra Vaes
  
Adres: Huttelaan 13
Postcode:3001
Plaats:Heverlee
  
Telefoon:016/22 85 46
Website:http://www.voedinginbalans.be

INFORMATIE

Ik ben er om je op weg te helpen naar een gezonder voedingspatroon.
Veel mensen die mij komen raadplegen hebben al een "dieetverleden" op het vlak van vermageren, ze hebben al veel geprobeerd maar hebben het wondermiddel nog niet gevonden.
Ik beloof geen wonderen, integendeel, ik ben realistisch. Ik streef, samen met jou, naar een haalbaar doel. Ik streef naar een verbetering van jouw gezondheid, naar fysiek en psychisch welzijn.

De meeste mensen met matig overgewicht vallen op 3 à 4 maanden 10 kg af en zijn gelukkiger, energieker en kleden zich vlotter. Kortom ze voelen zich beter en stralen dit uit !
Dus als je een gezondere levensstijl beoogt, optimaal aan je gezondheid wil werken en een haalbaar en concreet programma zoekt ben je aan het juiste adres.

Door mijn bijscholingen over orthomoleculaire- en fythotherapie kan ik je, indien je dat wenst, aanvullingen aanbieden die je gezondheid en welzijn kunnen bevorderen.

Samen met jou kan ik ook zoeken naar nieuwe, lichtere en gezondere kookmethodes. Mijn kookworkshops zijn de ideale gelegenheid om kennis te maken met de gezonde keuken. Niet alleen nuttig tijdens het vermageringsproces maar heel belangrijk om nadien je gewicht te behouden. Een verandering van eet- en leefstijl is immers niet enkel belangrijk tijdens het vermageren maar is voor de rest van je leven !

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Dietistes.be