Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Sana Passion For Health
  
Adres:Tichelarijstraat 20
Postcode:2300
Plaats:Turnhout
  
Telefoon:0488/442.500
Website:http://www.sanavoedingsadvies.be

INFORMATIE

SANA – Passion for Health is een voedingsadviesbureau met een netwerk van gespecialiseerde voedingsdeskundigen/diëtisten. Wij begeleiden mensen via persoonlijke coaching naar een betere levenskwaliteit, aan de hand van een evenwichtig en gezond eetpatroon.

Stap voor stap laat SANA u kennismaken met de vele voordelen van gezonde voedingsgewoontes. Gesteund door ongebonden wetenschappelijke studies geeft SANA u gedurende 7 weken ("het 7-wekenplan") uitgebreid informatie en adviezen over het gebruik van gezonde voedingsstoffen. U ziet de theorie steeds vertaald naar de dagdagelijkse praktijk in de vorm van lekkere en gezonde voorbeeldrecepten.

 

Voedingsdeskundige Sandra Bekkari ontwikkelde het SANA-dieet vanuit een passie voor gezonde voeding en vanuit jarenlange studie en praktijkervaring, en gesteund door ongebonden wetenschappelijke studies.

Het SANA-dieet is een gezond en evenwichtig dieet dat grotendeels is gebaseerd op het (oorspronkelijke) mediterraans dieet. Het gaat terug naar de basis van gezond eten, door gebruik te maken van natuurlijke voedingsmiddelen boordevol waardevolle vitamines, mineralen en beschermstoffen.

Het SANA-dieet is gebaseerd op 7 SANA-principes, die stap voor stap en op eigen tempo aangepakt kunnen worden.

Superfoods, ofwel voedingsmiddelen boordevol beschermstoffen, vinden een prominente plaats in het SANA-dieet. Denk bijvoorbeeld aan broccoli, blauwe bessen, kurkuma, olijfolie en pure chocolade. Variëren met superfoods vormt een belangrijk onderdeel van het SANA-eetpatroon.

Het SANA-dieet volgen betekent niet dat er nooit meer mag toegegeven worden aan bijvoorbeeld een dessertje of een portie frietjes. Als uw levensstijl voor 80 procent aansluit bij de SANA-principes, is er 20 procent marge die naar believen ingevuld kan worden.

De gerechten die het SANA-dieet illustreren vormen het ultieme bewijs dat gezonde voeding niet saai en smaakloos is, en dat een gezond voedingspatroon gemakkelijk in de dagdagelijkse keuken toegepast kan worden.

Waarin verschilt het SANA-dieet van andere diëten?

Gezondheid krijgt absolute prioriteit
Een evoluerend concept dat rekening houdt met de meest recente onafhankelijke wetenschappelijke studies
Ongezonde voedingsstoffen worden stapsgewijs vervangen door gezonde
Gebaseerd op maximale biobeschikbaarheid
Gekoppeld aan lekkere recepten, met 20% ruimte voor verwennerijen
Het SANA-dieet gaat niet over calorieën tellen, maar wel over een dagdagelijks gebruik van waardevolle voedingsstoffen. Door zijn eenvoud, diversiteit en rijkheid aan natuurlijke smaken is het SANA-dieet geschikt voor jong en oud.
 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Dietistes.be